Ez a webhely korlátozottan támogatja az Ön böngészőjét. Javasoljuk, hogy váltson Edge, Chrome, Safari vagy Firefox böngészőre.

BIZTONSÁGOS ONLINE FIZETÉS – SZÁLLÍTÁS MINDEN ORSZÁGBA!

Egy kicsit rólunk!

Történelem

Alapított 2017-ben, Ashanti Cosmetics termékei alapján családi receptek span több mint öt generáció a titkot, hogy természetesen szép bőr. A tudományos háttér, Rose az Alapító, jól ismeri ötvözi a természet legjobb összetevőket a tudomány, hogy a legjobb formula izzó, egészséges bőr. Hat évet töltött az egyes termékek textúrájának, illatának és minőségének kialakításában.

 

A termékek

Alkotják 13 összetevők vagy kisebb, Termékeink származik ökológiai gazdaságok és 100% -ban természetes összetevőket alkalmas veganok, vegetáriánusok és érzékeny bőrre szenvedőknek.

A termékek tanúsított szerves összetevőket tartalmaznak.

Növényi alapú élelmiszer-minőségű hidegen préselt olajok.

Gőzzel desztillált terápiás minőségű illóolajok.

És üvegedényekben és palackokban vannak ellátva, teljesen újrahasznosítható és újrafelhasználható csomagolással

 

Minden termék van Nélkül:

Parabének.

ftalátok.

Szintetikus összetevők.

Nátrium-laurel-szulfát.

Vegyszerek.

Töltőanyagok.

Ásványolajok.

Petróleum.

Nincs állatvizsgálat.

 

 

Készült a harmonikus keveréke a szerelem és a szenvedély úgy véljük, hogy a lágyság a szervesen forrásból származik, és mennyei egzotikus összetevőket, mint a shea vaj, kakaóvaj és kókuszolaj, hogy a mi hidratáló és olajok nagy bőr élelmiszer.

Luxus összetevőink és finom illatai tisztítják az elmédet és megkönnyítik a lelket. A csúnya vegyszerek vagy a környezeti károk aggodalma nélkül szépítik a bőrt. A termékek mindegyike szerves vegán szépséggel és szeretetgel tört ki. Az ígéretünk, hogy segítsünk a bőrt tökéletesen fiatal, rugalmas, aranyos és sima, bármilyen hozzáadott szintetikus nélkül.

Filozófiánk

100% -kal pozitívak vagyunk a szeretet, a béke és a játékosok gyógyító ereje miatt. Tehát erősen javasoljuk Önt, hogy gyakoroljon mind a három külön-külön vagy egyidejűleg, miközben a mágikus krémek és isteni olajok használata, hogy fokozza a mindennapi életet.

Infúzióval az az érzés, a tánc és a szépség, a levegő és a lazing porszerű strandok, igyekszünk csatorna mindezt a mi kézzel készített és kegyetlenség-mentes termékek, amelyekhez kortalan szépség és az elegancia, a Founder filozófiája

"A szépség egyszerűség".