Az alábbiakban néhány közös aggályok vagy kérdések vannak, akiknek ügyfeleink rendelkeznek, de ha bármilyen más kérdése van, kérjük, küldje el őketashanticosmeticsltd@gmail.com

Mennyi ideig tartanak tanuljaink?

Termékeinket akár 5-7 napig is fejlesztették ki, de a TAN hatalma van, így feltöltheti és megváltoztathatja a tant, amikor és amikor kívánja.


Kínálsz világszerte szállítást?

Igen, világszerte kínálunk. Jelenleg ingyenes standard szállítást kínálunk a megrendeléseknél több mint 50 font, £ 10 standard szállítási 3-5 munkanap, az Egyesült Királyság és Írország és Európa minden megrendelésre. A nemzetközi nyomon követéshez 15 font hozzáadódik a megrendeléshez, és kérjük, hogy 7-10 napot adjon meg a megrendelésnek.


Hogyan kell használni a tant?

Lereped: 24 órával a barnítás előtt 24 órával az elhalt bőrsejtek eltávolítása a végső hibátlan felületen. Alkalmazzon nedves bőrterületekre a testén, mint például a kezek, a láb, a térd, a boka és a könyök az alkalmazás előtt.

Alkalmaz: Egy szolárium vagy kesztyű használata, vagy egyenesen mossa le, majd masszázs barna a körkörös mozdulatokkal a fejtől a lábujjig, a kezek, a könyökök és a lábak végéig. Törölje le a csuklókat, a térdeket, a bokákat, a lábak könyökét és oldalát, kissé nedves ruhával. A tand fokozatosan fejlődik, és gyorsan meg fogja mutatni. Ne zuhanyozzon vagy kád legalább 4 órán át, az ideális fejlesztési idő 5 óra a tan számára. Az arcra 2 óra, ha a bronzolajat használja, amely szintén jó a csúnya pattanások megtartására.

Karbantartás: Kezelje a tanát, ahogyan egy igazi barna, hidratálja azt minden nap a bronz panther fokozatos vajjal. Három nap elteltével az egyenletes elhalványulást megelőzően a barnítás előtt.


Túl sötét leszek?

Termékeink gondosan kidolgozták szállít természetes fény, egyenletes, hibátlan felület, amely a munka mellett a saját bőr tónusát, így egy pár árnyalattal sötétebb, mint a természetes színező.

Használhatom a krémeket az arcomon?

Igen, krémünk biztonságos és kedves mindenhol használható.


Hogyan lehet elkerülni a fekete foltok további pigmentációit?

Javasoljuk, hogy a használat előtt próbáljon ki a bőrre a bőrön. A sötétedés elkerülése érdekében ezek a területek lefedi a sötét foltokat a harcos királynőnkben, hogy akadályozzák a barriert, amikor a barlangot alkalmazzák.


Használhatom a bronzos panthert a 15 rózsaszín árnyalatával?

Használhatja a 15 rózsaszín árnyalatát a bronzos pantherrel, mivel ez egy hidratáló és természetes termék.


Ashanti kozmetikumok vegán és az emberek teszteltek?

Igen, egyes termékeink 100% vegán és néhány méhviasz tartalmaz. Nincs állatvizsgálat. Kérjük, olvassa el az összetevőket.


Irritált vagy törött bőr?

Kerülje el a szoláriumot ezen a területen, hogy ne ne irritálja a bőrt.