Ez a webhely korlátozottan támogatja az Ön böngészőjét. Javasoljuk, hogy váltson Edge, Chrome, Safari vagy Firefox böngészőre.

BIZTONSÁGOS ONLINE FIZETÉS – SZÁLLÍTÁS MINDEN ORSZÁGBA!

15 rózsaszín árnyalat - Glowing, csillogó és kövér bőr elérése

15 SHADES OF PINK - Achieve glowing, gleaming and plump skin
Az arcunk tükrök a lelkünk számára. Sokat olvashatunk róla, és ebben az esetben olvassa el róla: Hogyan segíthet gyógyítani és sugározni.
Tavaly nyáron a barátom, aki a legjobb bőrt, amit valaha is láttam, bemutatták a titkot, hogy elérje a ragyogó, csillogó és kövér bőr elérését: hidratálás és nedvesség.
Tehát azóta, hogy az olaszországi végzetes utazás, én voltam egy vadászat olyan termékekre, amelyek csak ezt szállítják. A 10 lépéses k szépség jelenségbe jutottam, ez a fő cél az, hogy világosabb arcszínt és kövér bőrt érjen el. Van egy nagyon megbízható rotáció a szérumok, tisztítószerek, tonerek és exfoliátorok, de eddig nagyon küzdek, hogy megtaláljam egy nagy hidratáló.
Kombinált bőröm van, ami azt jelenti, hogy száraz bőröm van az arcom körül, és nagyon zsíros vagyok a T-zónámban. Továbbá, az Egyesült Királyságban élnek, ahol a rossz időjárás szomorú kliséje sajnos igaz, a kemény szél, a hideg és a száraz levegő teszi a bőrt szuper plakit és száraz, különösen a téli hónapokban. A legtöbb krém, amit használtam, vagy maradt a bőrömre zsíros, vagy nem elég nedvesítették eléggé, így érezte magát a nedvességet. Szintén szeretem a természetes összetevőket, mert szeretném elkerülni a kemény vegyi anyagokat az arcomon. Tehát, amikor az Ashanti kozmetikumok mentem, szuper izgatott voltam. Nemcsak a Ghánai társaság tulajdonában van, aki tudja, hogyan lehet elhelyezni a sötétebb arcszíneket is, ami nem túl gyakori a nagy utcai szépségben, de mindez kézzel készített és természetes összetevők. Ráadásul a tartályok kialakítása szuper aranyos is. Az első termék próbáltam tőlük, 15 árnyalatú rózsaszín, szupersztár gránátalma arckrém, hogy nem csak a szaga, mint az ég, hanem elhagyja a bőrt puha, párnás, kövérkés, hidratált és egyáltalán nem zsíros!
És a legjobb rész, hogy nem csak hidratáló, hanem hidratáló is. Melyek sokan azt gondolják, hogy szinonim kifejezések, de nem. A hidratálás magában foglalja a bőrt egy molekuláris és sejtes szinten belül, míg a nedvesség a bőr felületén hidratálódik. Tehát akkor is, ha hidratáló krémje van, és alkalmazza a dehidratált bőrre, mindaz, ami a szárazságban zár. És ez az, amit szeretek körülbelül 15 rózsaszín árnyalat.
Ez tartalmazza pantenol, amely hidratálja a bőrt azáltal, hogy megakadályozza a vízveszteséget keresztül a felszínre, és ellátva azt B5, és a gránátalma olajat kölcsönöz ez csodálatos illata zárak a nedvességet és kisimítja a bőr felületén infúzióval azt esszenciális vitaminokat.
A cinket is tartalmazza, amely segít javítani a foltokat és az általános arcszínt. Az egyetlen összetevő volt, hogy aggódtam a kókuszolaj volt. A kókuszolaj clog pórusokat, de ez a krém egyáltalán nem. Mit csinál, nyugodt gyulladás és irritáció, hagyva a bőr felületét szuper sima és selymes.
Ezt minden nap és éjszakai krémemként kezdtem használni. Kevesebbet alkalmazok a nap folyamán, mert ha túl sokat alkalmazok, és inkább a zsíros oldalon van, akkor hagyhat egy nemkívánatos ragyogást, nem pedig a sugárzás, hogy a krém ad, ha helyesen alkalmazzák. És ennek köszönhetően nagyszerű érték a pénzedért, mert csak egy dime-méretre van szüksége, hogy alaposan alkalmazzák az arcodra.
Ez a krém játékváltó volt számomra. A bőröm annyira sima és kövér, és soha nem hiányzik vagy unalmas, mert ez a hihetetlen hidratáló hozzáadja a ragyogást, a nedvességet és a hidratálást. És mint egy bónusz, hogy jól illeszkedik!
 

← Régebbi bejegyzés Újabb bejegyzés →