Ez a webhely korlátozottan támogatja az Ön böngészőjét. Javasoljuk, hogy váltson Edge, Chrome, Safari vagy Firefox böngészőre.

BIZTONSÁGOS ONLINE FIZETÉS – SZÁLLÍTÁS MINDEN ORSZÁGBA!

Hívjon Gata ... mert bronzos Panther vagyok.

Call Me Gata... Because I'm a Bronzed Panther.

Van ez a vicc, hogy mint egy fekete nő, akkor elviselni minden nyáron és télen. Vagy az. Olyan szerencsés vagy, hogy nem kell aggódnod a barnulásod miatt, vagy haha nézd, majdnem olyan sötét vagyok, mint te. Huh.

Bárcsak így lenne, mert ellentétben a közhiedelemmel, mi nagyon sok tan, és nagyon szeretünk maradni, és nagyon is tudjuk, hogy a harc a vesztes említett tan. A nyaramat a déli féltekén, Barbadoson, Ghánánán, Balin és Olaszországban töltöttem. És az egyetlen dolog, amit észrevettem (más, mint a lenyűgöző táj, a jó levegő és a meleg időjárás) az volt, hogy az emberek csak volt ez a gyönyörű, túlvilági ragyogás. Soha nem láttam jobb bőrű embereket, mint Barbadoson. Nem lepett meg, hogy ez az ország készítette a mi urunkat és megmentőnket, Robyn Fentyt.

Különben is, amikor visszatértem a hideg Európa után Bali, kezdtem látni a gyors csökkenése a ragyogás, hogy én importált Bali. A bőröm sima, selymes és ragyogó volt. Hetekkel később nem viseltem sminket. Szóval elkezdtem gondolkodni, hogy mit tehetek, hogy újra az állam a ragyogás, abban a reményben, ezáltal elfog, hogy a gondolkodásmód is. Adja bronzos Párduc, Ashanti Cosmetics nap nélküli önbarnító krém. Fantasztikus illata van. Mesésnek érzed magad, és olyan, mintha tiszta aranyban slathering magad. Karácsonykor használtam, és a családom megkérdezte, mit eszem, mert a bőröm sugárzó volt. Úgy éreztem magam, mint az egyik fényes (jó értelemben) díszek a karácsonyfa.

Mint a legtöbb Ashanti kozmetikai termékek tartalmaz Shea Vaj, ami nagyon hidratáló, sárgabarack olaj, ezért az égi illat, málnamag és citrus citrom illóolaj. A fenti összetevők, hogy egy szuper tápláló és hidratáló krém, amely alkalmas a harcot a szárazság, amely a téli hideg fő társa. Zabmagolajat is tartalmaz, amely gyulladáscsökkentő, irritáló és anti-allergén tulajdonságokkal rendelkezik. Zabolaj kiváló tápláló és nyugtató érlelő, érzékeny és sérült bőrt, és támogatja a rugalmasságát a bőr és a haj. Mi ad ez illusztris arany kivitelben az arany csillámpor. Csillámpor hozhat létre egy természetes csillámló kivitelben, mivel lehet őrölt finom por. Mert ez természetesenprodukált, biztonságosan használható szinte minden bőrtípus kevés vagy semmilyen mellékhatása.

Ez is nem komedogén, így biztonságos használni az arcodon is, hogy a Rihanna-Szerű ragyogás. Feszesítő és öregedésgátló, és miután néhány hétig használtam, megesküdtem, hogy úgy érzem, mintha a Bajan nap arany ragyogásában sütkéreznék. Tehát, ha küzd, hogy a nyaralás utáni sápadtság és a téli blues, Bronz Párduc fog érezni, mint a legjobb Golden Goddess önálló.

 

BOLT BRONZOS PÁRDUC

← Régebbi bejegyzés Újabb bejegyzés →