Ez a webhely korlátozottan támogatja az Ön böngészőjét. Javasoljuk, hogy váltson Edge, Chrome, Safari vagy Firefox böngészőre.

BIZTONSÁGOS ONLINE FIZETÉS – SZÁLLÍTÁS MINDEN ORSZÁGBA!

Power Bolyhos lány borotválkozó krém - Bolyhok el kell menni

Power Fluff Girl Shaving Cream - Fluff Be Gone
Egyeseknek kellemetlen. Mások számára, egy meghitt szertartás. Ahová tartozol, vannak történeteink a számomra.
T'a szezon rövid ruhák, ujjatlan felsők, és gorging magát bőséges mennyiségű élelmiszer-és nem utolsósorban; Stressz.
A srácoknak könnyű. Soha nem kell leborotválniuk a testük különböző részeit. De hé ez is a felszabadulás kora, így senki sem tart fegyvert a fejedhez, így ha azt szeretnénk, hogy továbbra is au naturell tudsz. Azonban, hónalj haj még mindig furcsa nekem ki legyen ez a fiúk vagy lányok. Figyelembe véve az idő az év, amikor mindenki hella hangsúlyozta ki, és senki sem volt ideje, hogy ez a gyantázás kinevezése, úgy döntöttem, hogy DIY.
 
Egy dolgot tudnod kell rólam, hogy utálom a borotválkozást. Gyűlölöm. Ez időigényes és többnyire hatástalan, mert hihetetlenül makacs, kemény, vastag és göndör testszőrzet. Szóval, amikor elkezd nőni vissza, ez szó szerinti gyötrelem, és a hajam nő vissza a bosszú 2 napon belül. A plusz oldala az, hogy a hajam, szemöldököm és szempilláim is nagyon szépek és vastagok, de minden más tüskés és bosszantó lehet.
De szörnyű időkben igényel kétségbeesett intézkedéseket, és mint általában, Ashanti kozmetikumok jött át a jó dolgokat, és megmentette a napot. Jellemzően borotválkozó krémek hagyja a bőröm nagyon száraz, így távol marad tőlük. De most már minden őszinteséggel azt mondják, hogy Power Bolyhos lány tényleg segít megszabadulni a pihe és elhagyja a bőr szuper über sima.
 
Azt shea vaj, amely a csodaszer 90%-át minden dolog bőr, amely elhagyja a bőrt nagyon selymes és sima, valamint a kókuszolaj. Szóval nagyon gyorsan benőtt szőrszálak és dudorok vannak, és amikor megláttam, hogy a Power Bolyhos lányban boszorkány mogyoró van, majdnem örömkönnyeket hullattam. A boszorkány mogyoró erős vírusellenes és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. Boszorkány mogyorót használok festékként, amikor kitörök, mert nyugtató és nyugtató hatással van a bőrömre. Ez egy bőrápoló must-volna. De amit a legjobban szerettem ebben a borotvakrémben, az a hámlasztó hatása volt. Utánanéztem, és kiderült, hogy tartalmaz Kaolin Clay, amely egy természetes exfoliant és méregtelenítő, így viszlát benőtt szőrszálak és hello sima baba bőrét.
A nátrium-hidrogén-karbonát segít világosítani és simítani a sötét, hiperpigmentált göröngyös bőrt. Ez is teszi a kiváló és alapos borotválkozás, és a bőröm már nagyon hálás azóta.
Tehát röviden, ha kényeztetni szeretné magát, és selymesnek és puhanak tűnik, határozottan ajánlom ezt a kis varázscsövet, amely illata és illata és fantasztikus.
 
 

← Régebbi bejegyzés Újabb bejegyzés →