Ez a webhely korlátozottan támogatja az Ön böngészőjét. Javasoljuk, hogy váltson Edge, Chrome, Safari vagy Firefox böngészőre.

BIZTONSÁGOS ONLINE FIZETÉS – SZÁLLÍTÁS MINDEN ORSZÁGBA!

Jó hajvágás jó haj napi maszkkal.

Good Hair Decade With Good Hair Day Mask.

Navigáljunk a hajápolás világában, és a történetek inspiráljunk.

Annak érdekében, hogy újraindítsam magam, vágtam le a nagy fürtöket tavaly februárban. Sok okból katészrt volt; Azonban nem várom, hogy mi történne egyszer, ha egy újabb frizurával unatkoznék. A rövid haj karbantartása kimerítő. Szóval úgy döntöttem, hogy kimegyek. Azonban egy jelentősen hidegebb éghajlatra költöztem, mint az Egyesült Királyság, és a göndör haj nem jól működik a hideggel. Nézzük szembe, az embereim nem készültek erre az időjárásra. De kedves Rose és Ashanti kozmetikumok itt vannak, hogy egy kicsit az anyaországba hozza a szépség rutinjainkat, és így próbáltam új hajmaszkjukat jó haj napja.
Csomagolt tápláló finomságok, mint a mangó vaj, szűz kókuszolaj, méhviasz és kozmetikai érzés ausztrál rózsaszín agyag Ez a csodálatos maszk segít leküzdeni a hajhullás, a törékenység és a szárazság. A hideg téli hónapokban a legjobb barátod lesz.
 
Az egészséges és zamatos haj titka a nedvesség megőrzése. Menjünk tovább, és a porozitás és a göndör típusú, de szerencsére jó hajnap kiváló az összes haj típus számára. Két különböző módon használom, általában egy munkamenetben. Először is használom, mint egy cowash, ami azt jelenti, hogy a hajammal mosom. Egy ideig somponom voltam, mert csak annyira barátságosabb a hajad. A maszk tulajdonságai, mint például a kaolinit (rózsaszín agyag) valóban segítenek méregteleníteni a fejbőrt és elnyelik a szennyeződéseket. Ezt követően mély állapotban van egy krémes fehérje alapú mély kondicionálóval, ahol utána újra a hajamat a maszkkal. Az olyan olajok, mint a fekete ricinusolaj, a jojoba olaj és a mangó vaj a következőket teszik; A Black Castor és a Jojoba fantasztikus a haj növekedéséhez. Mivel elkezdtem használni, a hajam már nőtt, és látom, hogy az élek vastagabbá válnak. A mangó vaj hihetetlen a nedvességbe és a haj táplálásához. Ez segít a nedvesség megőrzésében, így a hideg hónapokban a hajad lágyabb és táplálkozik, ami megakadályozza a törés és a törékenység. A mangó vajat olyan monosaturált zsírokkal is csomagolják, amely nagyszerű a hajszál bevonásához és védelme érdekében.
 
Ezt a maszkot elsősorban a természetes nővéreimre ajánlném, a vastag és göndör hajú emberek, vagy azok a szárazságra. Győződjön meg róla, hogy a nehezebb, krémes fehérje alapú hidratáló krémek után használja a nedvességet. Azok számára, akik vékonyabb szálakkal rendelkeznek, vagy a síkságra hajlamos, csak egy ideig ezt javasolnám, mint mély kondicionáló, mert nagyon gazdag. Hagyja egy órára, majd mossa le alaposan meleg vízzel.
 
Használtam a széleimre, és néhányan a fejbőremre helyeztem, amikor zsinór volt, és valójában segíti a fejbőr hidratálását, és megakadályozza a szárazságot és a korpáskát. Azt már adott nekem némi növekedés, de ami a legfontosabb, a hajam érzi szuper puha, táplált és fényes. Tehát míg a személyes és hajnövekedés ezen utazásán vagyok, nemcsak a lelkem meditációval, hosszú fürdőkkel és gyertyákkal fogok táplálni, hanem táplálkozzak és táplálom a hajam jó hajjal, így lehet A legjobb évtized még.
 

← Régebbi bejegyzés Újabb bejegyzés →