Ez a webhely korlátozottan támogatja az Ön böngészőjét. Javasoljuk, hogy váltson Edge, Chrome, Safari vagy Firefox böngészőre.

BIZTONSÁGOS ONLINE FIZETÉS – SZÁLLÍTÁS MINDEN ORSZÁGBA!

Tansy Mama - szagolja, mint a menny, és a bőre érzi magát

TANSY MAMA - Smells like heaven and makes your skin feel like it too

Az egyik hétfőn voltam. Tudod, hogy melyik beszélek. Azok, ahol minden rendetlenség, a hajod úgy néz ki, mint egy horrorfilmből, kiömlötte a kávét a fehér blúzán, a srác, akit tetszett neked, és ez a higany retrográdja. És ennek ellenére volt egy kis vigasztaló díja. A bőre gyönyörű volt. Nagyon önkritikusak lehetnek, így gyakran nem dicséröm magam, de az elmúlt néhány hónapban a bőrem bombát keresett, egy tény, hogy mindenki és anyja említi nekem. 

Tehát a szörnyű napom ellenére még mindig megcsodálom a megjelenést és a kérdést: Mi a titok?

Az Ashanti kozmetikai tansy mama luxe arc maszkot használtam, mivel néhány hónappal ezelőtt kaptam a kezem, és ez kombinált 15 árnyalatú rózsaszín csodát csinált az arcomra. Én kerestem egy maszkot és exfoliatort, amely nem túl csiszoló, és mivel Tansy Mama mini mikro gyöngyöket tartalmaz a csodálatos marokkói agyagból, akkor kettő az egyik arcmasszával.

 Maszkként

Amikor maszkként használom, általában édes időt veszek, hogy kényeztessem magam. Megteszem, miután megtisztítom és gőzölem az arcomat, így az összetevők valóban működhetnek mágiájukat. 10-15 percig hagyom, majd óvatosan öblítse le nedves ruhával. A maszk kék tansyolajat tartalmaz, így a név, amely kemény hitter, amikor ellenzi az irritációt és kitör. Ezért a TANSY MAMA-t a hét folyamán nagy teherbírásra teszik. A kombináció kék tansyolaj és neroliolaj, amely természetes antiszeptikus és antibakteriális súgó elhalványul, és enyhíti a vörösséget és a gyulladást. Azt is tartalmazza kaolin agyag amely fantasztikus az olajvezérléshez, mert felszívja a faggyú felesleges faggyúját, így ha olajosságot szenved, akkor számíthat a tansyre, hogy készítsen fotót. Dióhéjban Tansy Mama úgy néz ki, hogy úgy néz ki, mint amilyennek érzem magam, mint bármi, de.

 

 

Mint egy exfoliáns

Mint már említettük, mielőtt a bőrem szuper problémás lesz, mielőtt megkapom az időszakomat, így az idő alatt hetente 3-4 alkalommal használom, szemben hetente egyszer vagy kétszer. Általában a tisztítás után általában a zuhanyban használom. Egy dime méretű és enyhén dörzsölöm az arcomat, hogy az arcom körülbelül 2-5 percig hagyja ki, majd öblítse le. Ez egy rendkívül gyengéd exfoliátor, így alkalmas érzékeny bőrre is. A marokkói agyag mikro gyöngyei jól eltávolítják a halott bőrsejteket szépen, és puha és sima felületet hagynak. Nem viselek sminket gyakran, de egy éjszaka előtt, mindig TANSY MAMA-t használok, mert a bőrt a természetes és gyönyörű ragyogásom, így mindig van egy szép és sima vászon. 

Egy kicsit messzire megy ezzel a maszkkal, olyan szagú, mint a menny, és a bőre is tetszik. Használom 15 árnyalatú rózsaszín és bronzos párduc, amikor tényleg csak azt akarom, hogy a bőre sugárzsa. Száraz bőrre is alkalmas (bár a hidratálón lecsökkentem, ha száraz oldalon van), és különösen hasznos az olajos bőrhez való kombinációhoz.

TANSY MAMA kell válnia a vasárnapi éjszaka alapvető részévé, mert frissítő és nyugtató. Lényegében Tansy Mama mágia egy kis edényben, még a dullest bőrt is könnyedén visszaküldi. 

 Bolt tansy mama

← Régebbi bejegyzés Újabb bejegyzés →