Ez a webhely korlátozottan támogatja az Ön böngészőjét. Javasoljuk, hogy váltson Edge, Chrome, Safari vagy Firefox böngészőre.

BIZTONSÁGOS ONLINE FIZETÉS – SZÁLLÍTÁS MINDEN ORSZÁGBA!

Ismerd meg Rose Appiah: A látnok mögött Ashanti Cosmetics

Get to know Rose Appiah: The Visionary Behind Ashanti Cosmetics

Nemrég leültünk a Rose Appiah bőrápolási vállalkozó és az Ashanti kozmetikumok mögött, hogy megismerjék őt és a csoda márkáját.

 

Hogyan jöttek létre az Ashanti kozmetikumok? És miért akartál dolgozni a bőrápolási, testápolási és hajápolási termékekkel?

Az ekcéma gyermeke gyorsan megváltoztatja a dolgokat. Őszintén megpróbáltam minden krémet, olajat és balzsamot, amit gondolhatsz, de semmi sem működik. Végül elvittem az orvosoknak, és előírt szteroidok. Nem akartam őt olyan gyógyszert használni, amely olyan erős, különösen egy ilyen fiatal korban. Kihagytam a nagymamámat, mint egy utolsó üdülőhelyet, aki küldött nekem egyes bőrápolási terméket, amelyek csodákat dolgoztak. És amikor Ghánába mentem, megadta nekem a recepteket, és megmutatta nekem, hogyan kell őket tenni. Elkezdtem kísérletezni és tesztelni a termékeket a barátok és a családok. Elég hamarosan elkezdték kérni, hogy több terméket készítsek, és hajlandóak voltak fizetni. Hogy őszinte legyek, a cél nem volt elindítani egy bőrápolási márkát, amit csak történt!

 

Mi volt a motiváció, hogy megsemmisítsen egy márkát, amely tükrözte a "tiszta, etikai és befogadó szépség" értékeit?

Ismét a fiam miatt van. Az autizmusod van, és hihetetlenül óvatosak vagyok a termékek és összetevők típusairól. Nem csak ez, de arra kényszerítette, hogy elkezdjek vigyázni magamra, ha a szépségpiacon szeretném látni a terméktípusokat. Például, ha hajvédő maszkot, arcmaszkot és bronz vajat akarok tenni, egy tétel, amit tudtam, hogy jól fogok dolgozni nekem. A nagymamám mindig a kertjéből származó termékeket is beszerezte, így tudtam, hogy tiszteletben kell tartanom, és biztosítanám, hogy az összetevők etikusan beszerzem.

 

Megoszthatsz velünk néhány olyan dolgot, amiket az új termékek létrehozásakor figyelembe veszél?

Kitaláljuk, mire van szükség a piacon, mi az összetevők, és hogyan segíthet javítani a bőrfeltételeket

 

Ashanti kozmetikai termékek 13 összetevőből állnak, vagy kevesebbet adhatnak nekünk egy rövid háttérrel ezekről az összetevőkről?

A termékeim fő összetevői általában Shea, kókuszdió és kakaóvaj. Ez az volt, amit a nagymamám nő, és megfogalmazza a gazdaságát. Ismerem az előnyöket; Biztos vagyok benne, hogy a legjobb összetevőket adom az ügyfelemnek

 

Mi az a tipikus munkanap, mint az Ön számára?

Elfoglalt. Reggel ellenőrizem a megrendeléseket, előkészítem a megrendeléseket, kapcsolatba lépni a DHL-hez, válaszolhatok az e-mailekre, a marketingre, menj oda-vissza a boltba és az ülésekre

 

Mi az öngondoskodási rutinod?

Ne nevessen, de az öngondoskodási rutinom akkor történik, amikor a zuhanyban vagyok. Alkalmazom a rózsaszín - gránátalma arc krém 15 árnyalatát, ez napvédő. Ezt követi a Warrior Queen a testem, majd a MAAME BALM a száraz területeken. Néha, ha egy éjszakát tervezek, használom a bronzos Panthert és vasárnap, használom a Power Puff Lány borotválkozó krémet

Hogyan alakult az Ashanti kozmetikumok a Ghánai Örökséged?

Az összetevők a nagymamámból származnak, és a családomban nemzedékek voltak. Ghánában emeltem, amíg tíz voltam. Nagyon szeretem az országot. Ezért hívják Ashanti nevű nagymamám szülővárosának

 

Ön Budapest és London alapú - Hogyan hasonlítható össze a két város, a bőrápolás / kozmetikumok bölcsek?

Londonban több befogadási lehetőség van. Ez egy kicsit hiányzik Budapesten. Keményen vásárolok az arcszínre. Általában egy luxusboltba kell mennem, hogy megvásároljon egy olyan terméket, amely megfelel az arcomnak. Még akkor sem mindig garantált, hogy az árnyékomat hordozzák.

 

Kik azok a nők, akik inspirálnak?

Nagymamám. Ő az én legnagyobb inspiráció. Az anyám közeli másodperc. Második anya lett számomra, mióta anyám elhunyt. Ő egyszerűen csodálatos. Ha híres személyt szeretne, akkor el kell választanom Rihannát. Személyességeink meglehetősen hasonlóak. Mindketten őrültek vagyunk!

 

Milyen módon különbözik az Ashanti kozmetikumok más kozmetikai márkákkal?

Ghána, családi kézben van, 100% -ban fenntartható és etikailag beszerezhető.

 

Vannak személyes kedvencei a bőrápoló termékei között?

igen. A négy kedvencem, amit naponta használok, a 15 Shades Pink Gránátalma Arckrém, a Warrior Queen, a Bronzos Párduc és a Maame Balzsam.

 

Mi a legviccesebb része a munkádnak?

A visszajelzések. Tárgyaláson az emberek azt mondják, hogy szeretik a márka, és hogy azok folyamatosan jön vissza egyszerűen csodálatos. Akár pozitív, akár negatív, a visszajelzés segít növekedni

 

Mit kell tennie a mai befogadó márkáknak ahhoz, hogy javítsák üzenetük nyilvánossághoz való közlése módját?

Legyen a status quo, hogy tartalmazza az emberek a különböző háttérrel egész idő alatt. Mivel a képviselet számít

 

Mit gondolsz, mennyi idő lesz, amíg mindenki úgy érzi, hogy a szépségipar kiszolgálja?

Nem hiszem, hogy túl sokáig fog tartani. Az egyenlőség a láthatáron van. De az idő majd megmondja.

 

Lesznek-e új termékek indít Ashanti kozmetikumok, hogy meg kell várom, hogy?

Teljesen. Most is van egy a gyártásban. Nem adhat túl sokat el, így meg kell várni

 

Végül, van-e olyan szépség vagy wellness tanácsot, hogy szeretné megosztani olvasóinkkal?

Vigyázz magadra. Ha nincs ideje, hogy vigyázzon magára, akkor időt kell találnia, hogy vigyázzon a betegség. Egy fontos lecke, amit megtanultam az elmúlt néhány hónapban.

← Régebbi bejegyzés Újabb bejegyzés →